Bryggfilm

Det har gått ett tag sedan sista inlägget, ett fantastiskt SM i hembryggd öl har passerat (dock utan medaljer) och bara ett fåtal fat Möllan Porter finns i gömmorna hos Bishops Arms på Gustav Adolfs torg i Malmö. Den åttaprocentiga varianten som var med på SM togs väl emot vid Sällskapet Maltes sommarölsprovning och kommentarerna bekräftar mina tankar om hur nästa kommersiella batch skall vara – 6%, inte alltför kaffestark, lagom dos vanilj – med andra ord en härlig promenadporter som passar till choklad eller på egen hand.

Thomas som jag bryggde med på Malmö Brygghus är liksom jag en av rösterna i Sveriges Bryggradio, vi gör ibland lite film också under namnet SBR-Vision. Både under bryggningen och efteråt filmades en del och nu är det klippt.

Och för er som undrar – Möllan Porter 6% kommer att bryggas igen, mer info här när allt är spikat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *