Sällskapet Maltes hembryggarfestival

Ingen läsare av denna sidan lär väl ha missat att Möllan Porter vann förra årets hembryggarfestival. Ni som känner mig har säkert också koll på att jag ansvarar för årets upplaga och nu på lördag den 20:e oktober sparkar det igång, kl 15:00 på Limhamns Folkets Hus.

För att undvika misstankar om jäv avstår jag i år från att tävla men ni kommer ändå att kunna smaka öl bryggd på Solobryggeriet. Sällskapet Maltes styrelse samlades hos mig i början av september för att tillsammans brygga en ännu hemlig skapelse, en ölstil som ännu inte blivit trendig.

Vi kommer att få träffa representanter för 22 hembryggerier, vissa kända namn, andra nya för i år. 32 drycker bjuder de på – utöver styrelsens öl som inte deltar i tävlan – och både Malmö Brygghus och Bishops Arms sponsrar med förstapriset, vi kommer också att serveras vinnarölen på fler krogar i Malmö. Humlegården och South Plains Brewing har också bidragit med priser.

Nytt för i år är levande musik och plockbuffén har skapats av Jeffrey Brown. Hoppas vi ses!

One response to “Sällskapet Maltes hembryggarfestival

  1. Ska bli en intressant upplevelse.
    Blir min första gång jag går på en sån här eller liknande tillställning.

    Mvh
    Conny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *