Omslagspojkar

Kvällspostens ölbilaga 2015-03-24

Foto: Christian Örnberg

För ett par veckor sedan hade jag besök av de andra bryggarna i Minus-1 för att ha lite sällskap då jag skulle brygga Imperial Stout. Solobryggare, absolut, men någon att dela en öl med är alltid trevligt, särskilt som ytterligare ett besök var inplanerat. Elin Gunnarsson, frilansjournalist för Kvällsposten (GT eller Expressen i övriga landet), hade med sig sin kollega, fotografen Christian Örnberg. Planen var ett reportage inför vårens ölbilaga, där jag och mina kollegor skulle få berätta vår sida av hobbyn. Bryggningen gick bra, vi smakade på massa olika öl, och idag kom temabilagan i tidningen.

Om man inte är mediatränad kan det vara en utmaning att få fram vad man vill ha sagt men Elin gjorde uppgiften lätt. Jag fick också chans att läsa igenom hennes artikelutkast och ge återkoppling på eventuella felaktigheter. Bilderna såg jag först idag och jag är nöjd med att man ser hur roligt vi har.

Kvällspostens ölbilaga 2015-03-24

Mittuppslaget i Kvällspostens ölguide

 

Nu väntar jag bara på tillfälle att hämta hem Mackmyra-fatet som ölet skall lagras på.

One response to “Omslagspojkar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *